Aquest estiu no et quedes a casa | 5 idees d’Acobell


viajar por España

Arriba l’estiu i amb ell la decisió viatgera més important de tot l’any: on passar les vacances.

I com se sol dir, per a viatjar no fa falta anar a l’estranger. De llarg a llarg de la nostra geografia tenim illes impressionants, platges de pel·lícula, pobles medievals i moltíssims racons plens d’encant que segur que et sedueixen.

En Acobell et presentem algunes destinacions perquè vages pensant-ho:

Platja dels dinosaures, Asturies

Entre Gijón i Ribadesella, es localitza un tram de costa caracteritzat per l’abundància de restes òssies i chafades de dinosaures i altres rèptils juràsics, algunes amb més d’un metre de diàmetre. Un total de nou jaciments poden visitar-se per a descobrir el rastre de terópodos i estegosaurios, a més del MUJA (Museu Juràsic d’Astúries).

NDxTCGXV7SWNPyFqdt7DepNMxRM2U9z3

Liencres, Cantabria

A una hora de Santander i amb una altitud de tan sols 72 metres sobre el nivell del mar,descarga Liencres i els seus vuit quilòmetres de platges (Somocuevas, Portio, Valdearenas…) formen un enclavament màgic on el blau marí i el verd de l’herba se superposen. El Parc Natural de les Dunes de Liencres, declarat en 1986, constitueix un lloc únic per a gaudir de l’aire lliure i el turisme rural, a més del surf.

Reserva natural de Cala d’Hort, Illes Balearspanoramica_parques_islas_baleares_ibiza_cala_hort_es_vedra_es_vedranell_y_los_islotes

Casas payesas, penya-segats i cales verges… Tot açò ha creat entorn de la platja d’És Vedrà, paradís dels primers hippies en els anys seixanta, un halo quasi màgic que, segons alguns, pot donar lloc a experiències extrasensoriales. Un bany en les piscines naturals de Atlantis, un dels secrets millors guardats d’Eivissa, és el més proper a tocar el cel amb les mans.

Combarro, Galiciadescarga (1)

Un dels pobles més pintorescs i originals de les Rias Baixas es troba a tan sols 6 quilòmetres de Pontevedra. Des del passeig marítim fins a la Plaça de Chousa, que era una antiga platja.

L’Albufera, Comunitat Valenciana

al6I per a acabar, una destinació que tenim a les portes de casa. A tan sols 10 quilòmetres de València, els amants de la literatura podran descobrir en ella els escenaris de ‘Cañas y barro’, una de les novel·les més famoses de Vicente Blasco Ibáñez. L’Albufera es Parc natural des de 1986, alberga una de les platges més boniques del litoral, El Saler. Després de recórrer amb barca la seua silenciosa llacuna, és quasi obligatori fer una parada en qualsevol dels seus nombrosos restaurants per a gaudir d’una paelleta.

albufera_004

Aquests són alguns de les destinacions que pots visitar aquest estiu. Si et decideixes per alguns, pots posar-te en contacte amb Viatges Terra perquè t’informen dels detalls.

Viatges Terra ho fan tot per tu. Tu només has de triar la destinació i preparar-te per a les vacances.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *