Este nadal que no t’agarre desprevingut


11

El Nadal el tenim molt a prop. Esta època de l’any és temps de retrobaments familiars, de sopars, de menjars a casa, i hem d’estar preparats perquè, en l’últim moment, no ens agarre desprevingut.

Cinnamon RollsHem de tindre a punt tots els utensilis amb els què prepararem els nostre guisats més exquisits per a compartir amb tota la família. Per desgràcia, no sempre comptem amb tot el que necessitem i, perquè no et falte de res en l’últim moment, és recomanable preparar una llista amb tot el que necessites.

Per exemple, pensa en la decoració, en els plats que prepararàs, en el postre… Si decidixes preparar torrats o dolços nadalencs hauràs de tindre els utensilis necessaris.


Paelles i olles

Tria bé les paelles i olles amb les quals vas a cuinar. Este punt és molt important perquèfundix_043_medium està en joc la teua salut, ja que alguns materials són desaconsellables baix determinades condicions; el sabor, no es cuina igual en una paella de ferro que en una de coure; l’economia domèstica, depenent de l’ús que li dones, et resultarà més rendible invertir en un tipus d’olla, paella o cassola.

Coberteria

La coberteria és un element indispensable i ha de ser de qualitat. cuberteriasSobretot és important disposar de coberteria suficient per a les grans ocasions, com l’és el Nadal. Existeixen diferents materials: de plata, d’ alpaca, d’acer inoxidable, fusta, etc. El material és qüestió de gustos i preferències, però l’aconsellable és que siga de qualitat. Si tries una selecció de productes d’Arco o Pinti segur que no segur que no t’enganyes.

Vaixella

00110251205059____4__600x600

Perquè  l’ambient ha de ser agradable per a compartir en família, entre amics… Les tendències són importants també a la taula, i per açò és aconsellable renovar la vaixella per a festes o noves temporades. Tria gots de qualitat, que combinen funcionalitat, disseny i resistència, i que s’adapten al nostre pressupost econòmic. Nosaltres et recomanem algunes marques com Luminarc, Gurallar, Bormioli, Duralex, etc.

Si et falta alguns d’estes elements indispensables o no saps què triar perquè el sopar de nadal t’isca perfecte, pots acudir a botigues de parament, com a Ferreteria La Clau, on treballen amb primeres marques i, a més, estaràs aconsellat per autèntics professionals, que t’oferiran un tracte pròxim i familiar.


FERRETERIA LA CLAU
Av. del Mar, 8
96 281 64 53

HORARI
9:00 – 13:30h
17:00 – 19:00h
Fes-te fan en Facebook: ferreteria la clau facebook-flat-vector-logo

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *