La “vuelta al cole” amb Acobell


bn_landing-vuelta-al-cole

3, 2, 1… La volta al col·le ja està ací!

Després de quasi tres mesos de vacances, ha arribat el moment que reprenguen els llibres, els uniformes, les classes, les activitats extraescolars… I començar el nou curs amb la millor dels somriures.

En Acobell volem posar-te les coses fàcils i que pares i xiquets tornen a la rutina amb il·lusió.


descargaMaterial escolar

El millor de la volta al col·le és equipar als xiquets amb el nou material escolar. Els més xicotets esperen amb gran il·lusió el moment de renovar llibretes, bolis, llibres… En Llibreria Parpalló pots trobar tot el que necessites per a la volta al col·le.

Look de xicotets i majorsnariz

Que millor forma de tornar a la rutina que amb un aire renovat. Si eres dels quals els agrada canviar i atrevir-se amb nous looks, et proposem un canvi d’imatge amb Perruqueria Sgabo.

Salud visual

Optica-para-los-pequeños-3La salut del teu fill és el més important. Per açò, abans de començar a alçar-se prompte, retomar les classes, les extraescolars i tot el que comporta la volta a la rutina, fes-li al teu fill una revisió. En Óptica Bellreguard comproven la salut visual dels xiquets perquè rendisquen al màxim en l’escola i no tinguen problemes visuals.marea kids

Complements per a estar a l’última!

Arriba la volta al col·le i els nostres xiquets i xiquetes han d’estar ben preparats per a començar aquest nou curs. En Joieria Desig t’ofereixen una sèrie de complements de moda perquè siguen els més bonics de la classe. Rellotges, polseres, joies i tot el que pugues imaginar!!

Relax a la volta de les vacances

sala-de-masajes-600x300

I per als adults no hi ha gens millor que una bona dosi de relax i cures per al cos i la ment. No tingues por a la depressió posvacacional, en el Centro de Leo t’ofereixen tot tipus de serveis per a mantenir-te tranquil·la i relaxada, fins i tot en els dies amb més estrès.

Que no falte l’esport

descarga (1)I encara que ja no estiguem a l’operació bikini, és bo seguir cuidant-nos i entrenant el nostre cos per a soportar tot el que ens vinga. En Tai Center podràs trobar una gran varietat d’activitats esportives a un bon preu.

Sabem que per a molts la volta al treball, col·legi, la volta a la rutina, etc. és molt dura. En Acobell volem ajudar-vos perquè siga més suportable i fer aquesta volta el més amena possible.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *