Preparatius per a la comunió


regalos-primera-comunion
S’acosta l’època de comunions i, si el teu fill o filla celebra la primera comunió, estaràs a punt de començar amb els preparatius. Vestit, pentinats, restaurant, pastís, decoració, flors, fotògraf, invitacions, recordatoris, regals per als convidats… Has de preparar-ho amb temps perquè tot isca perfecte! En Acobell volem fer-te la vida més fàcil i, per açò, et volem aconsellar on comprar alguns preparatius.

Invitaciones-comunion-infantiles-personalizadasComencem amb les invitacions i els recordatoris

Que millor manera de sorprendre als convidats que fer una invitació original i divertida. Si no tens clar que és el que vols, deixa’t aconsellar per especialistes. En Gráfiques Ferri i Impremta Rocher et brindaran l’ajuda que necessites per a les invitacions i els recordatoris.

Quins regals per als convidats o per al amfitrió?

Si decideixes regalar algun detallet als images (2)
convidats pots trobar-ho en les nostres tendes. Si vols sorprendre amb un llibre, en Lliberia Parpalló trobaràs llibres i altres articles per a no fallar amb el regal. En Oasis pots triar entre una gran varietat d’articles i complements i sorprendre amb alguna cosa diferent. Si la idea és regalar rellotges o joies, en Desig trobaràs el que estàs cercant. Aprofita per a que a la impremta et preparen les tarjetetes d’agraïment per a posar-la amb el regal.

                                                          I el pentinat de xicotets i adults?

peinados-comunion-2014-cintasEixe dia és molt especial per als més xicotets, encara que també per als seus pares. Tota la família s’engalana per a assistir ben bonicos a la celebració de la primera comunió. I no ens podem oblidar del pentinat. Si vols lluir un look elegant, posa’t en mans d’especialistes. En Perruqueria Sgabo tenim anys d’experiència per a oferir-te el millor servei.

                                       La decoració

images (1)La decoració és una part important. Per a donar-li un ambient fresc i elegant et recomanem que tries les flors com a element principal. Les flors blanques són una bona opció. En Raquel Florista tenim un munt d’idees per a decorar la comunió del teu fill o filla. Si vols que la teua filla porte una corona de flors naturals, posa’t en contacte amb nosaltres, estarem encantats d’atendre’t.

No ens oblidem del pastís!

En Passtiseria Manel, et prepararem un pastís molt especial, per a xuplar-te els dits. Encarrega-la amb temps per a assegurar-te que la tindràs just a temps i no portar-te sorpreses d’última hora.

12573969_999871053418186_4356321994572842293_nImmortalitza el moment més especial

Per a no oblidar cap detall d’un dia tan especial, assegura’t que el fotògraf que contractes és professional. Si no és així, pots portar-te algun disgust. En Pao Palacios pots reservar sessions de fotografia creativa i artística i tenir un record diferent de la comunió dels teus fills.


En Acobell trobaràs idees que faran que els preparatius es convertisquen en una cosa fàcil i divertida. A més, en els nostres comerços trobaràs una atenció especialitzada, que t’aconsellaran allà on tingues dubtes.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *