Quatre idees per regalar en el moment just


 

S’acosta Sant Valentí i és el moment més indicat de l’any per al romanticisme, i per celebrar el que la resta de dies vivim amb normalitat, l’amor. Des de l’Associació de Comerciants de Bellreguard volem ajudar a decidir què regalar i com introduir aquest regal en la rutina d’aquest dia, pel que hem preparat un llistat amb 4 propostes dels nostres associats per fer del 14 de febrer un dia per recordar!


Començar el matí amb un café ben especial.

Si desitgeu renovar la cafetera, Sant Valentí pot ser un molt bon moment, convertint-la en el regal que done inici al millor desdejuni dels últims temps.

Regala-li-la (i regala-te-la!) i estreneu-la per preparar un deliciós desdijuni per a dos amb bon café!

La Ferreteria La Clau ens proposa el model de küken per a 4 tasses (50,90 €) que veieu a la dreta, i a la seua botiga en podreu veure altres que s’adapten a les vostres necessitats.

 

 

 

 


Fer un passeig pel Sol sense fer-se mal a la vista.

Si tenim sort i eix un dia amb solet, no hi ha millor pla que eixir a fer una volta pel poble o pel terme… i protegir la nostra parella del sol!

Per a això, l’Óptica Bellreguard ha programat descomptes del 30% en les muntures de les ulleres que compreu entre el 12 i el 19 de febrer, perquè aprofiteu el dia de l’amor per protegir la vista de la vostra parella amb estil i qualitat.

L’oferta és vàlida per a tot tipus de muntura, bé siga en ulleres de sol com de vista. Protegir la salut visual de la teua parella és, indiscutiblement, una mostra d’estima i d’amor extraordinària!

 

 

 


Compartir una vesprada de te i llibres.

Amb independència del temps, compartir una vesprada de lectura pot convertir-se en un moment de màxim romanticisme, i més si ho fem compartint unes tasses de te. I clar que sí, hem d’estrenar-les!

A la Llibreria Papereria Parpalló, a banda d’un bon llibre, ens recomanen dues opcions per a regalar conjunts de te:

La primera, més oriental i econòmica, en un set complet de tetera i quatre tasses per 18,00 €

L’altra, de la infal·lible Gorjuss en la seua versió més luxosa. Es venen per separat la tetera (71,50 €) i el set de dues tasses amb els seus respectius plats (64,90 €).


Acabar amb joieria.

Acabem el dia amb un clàssic però sempre efectiu i agraït regal: la joieria i rellotgeria.

I és a la Joieria Desig on trobareu una gran diversitat de regals per a la vostra parella.

Un rellotge és una d’eixes peces que sempre ens venen bé i a totes i tots ens agrada estrenar. I dur-lo sempre posat ens recorda inevitablement a eixa persona que ens l’ha regalat.

 

 

 

 

I… quin millor moment que Sant Valentí per fer la gran pregunta i assegurar-nos un Sí?! A Desig hi ha opcions per a tots els gustos i pressuposts que pugueu imaginar, no dubteu en deixar-vos assessorar!


I ara que ja coneixes algunes de les propostes dels nostres associats, per quina et decideixes? Com tens pensat celebrar l’amor amb la teua parella? Conta’ns-ho, ens encanta conéixer més dels clients del #ComerçAssociat de #Bellreguard.

Recorda, el #ComerçLocal, enamora!

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *